Gloves In A Bottle

+31 (0) 76 889 3761

Eczeem

Mijn naam is John*. Ik heb een financieel administratieve baan en in de avonduren werkzaam als masseur. Ongeveer anderhalf jaar gelden kreeg ik last van eczeem aan mijn vingers. Via mijn huisarts heb ik diverse zalven geprobeerd maar niets hielp. Uiteindelijk doorverwezen naar een dermatoloog.

Een allergietest ondergaan en ik bleek te reageren op een tweetal stofjes. Allereerst een parfumallergie en daarnaast een reactie op MDBGN (Methyldibroomglutarontril). Een stofje dat sinds 2005 verboden is in Europa. Het wordt gebruik in body cremes, handlotions, massageolie, vloeibare zepen, reinigingsmiddelen, huidverzorgingsprodukten etc.

Direct alle producten in het dagelijks gebruik met parfum vervangen door producten zonder parfum, en MDBGN en soortgelijke stoffen. Direct resultaat maar, na een aantal maanden werd de eczeem steeds erger. Zie foto’s.

Wederom een nieuwe allergietest ondergaan bij de dermatoloog echter er kwamen geen andere resultaten naar voren ten opzichte van de eerste allergietest. Inmiddels gebruikte ik ook een zware hormonenzalf Diprolene. Kwam de allergie van binnen uit? De dermatoloog wist het ook niet. Hij adviseerde mij als laatste mogelijkheid om Gloves in a bottle te gaan gebruiken.

Dagelijks ben ik de Gloves in a bottle gaan gebruiken als bescherming tegen droge vingers en Diprolene op de plekken waar de huid stuk was. Na enkele maanden zijn mijn vingers weer voorzien van huid en pijnloos. Ik ben wel een grootverbruiker. Ik schat dat ik een grote fles binnen twee weken op heb. Soms als ik erg droge gevoelige vingers heb smeer ik drie keer binnen een half uur mijn handen in. Op zere plekken gebruikt ik Diprolene een paar dagen achter elkaar.

Gelukkig gaat het steeds een stuk beter. Ik werk weer met plezier en masseer ook weer. Leuk om van mijn van sporters te horen dat ze blij zijn om weer door mij gemasseerd te worden. Het leven is een stuk aangenamer geworden. Mede dankzij Gloves in a bottle.

* De briefschrijver is bij ons bekend

Foto’s van voor het gebruik van Gloves in a Bottle

Vragen? Wij helpen u graag.