Regelmatig krijgen wij vragen van klanten over het gebruik van Gloves In A Bottle. De meest gestelde vragen hebben wij hieronder gebundeld. Mocht uw vraag er niet tussen staan aarzel, dan niet om even contact met ons op te nemen. We staan u graag persoonlijk te woord. 

Ja. Gloves In A Bottle is niet toxisch (niet giftig) en volledig veilig bij normaal gebruik. Mochten resten van nog niet geheel door de huid opgenomen lotion via de handen in de mond komen, en worden ingeslikt, dan is dit ongevaarlijk. 

Load More

Ja dat is geen enkel probleem, Gloves In A Bottle is geschikt voor het hele lichaam, dus ook geschikt voor uw gezicht. Maar net als voor elk ander verzorgingsproduct geldt ook hier: contact met de ogen vermijden.

Load More

Nee, Gloves In A Bottle hecht zich en vormt één geheel met het buitenste laagje van de huid. Het verdwijnt tijdens het exfoliëren van de huid. Gloves In A Bottle werd ontwikkeld om de handen te beschermen tegen de uitdroging die ontstaat door het veelvuldig wassen van de handen en door intensieve blootstelling van de huid aan water en schoonmaakmiddelen. Tandartsen, artsen en verplegers die beroepshalve vaak hun handen moeten wassen, hebben veel baat bij het gebruik van dit product. Voor hen blijkt het een uitkomst!

Load More

Gloves In A Bottle werkt minimaal 4 uur. Na ca. 4 uur zijn er – door het handenwassen en wrijven zoveel huidcellen verdwenen dat ook het beschermende laagje van Gloves In A Bottle is afgebroken. Breng daarom voor optimale bescherming Gloves In A Bottle na 4 uur weer opnieuw aan. Voor een maximale bescherming aanbrengen op een droge schone huid. 

Load More

Wanneer de producthandleiding van de fabrikant voorschrijft om beschermende handschoenen te dragen, dan dient u deze veiligheidsvoorschriften stipt uit te voeren. 

Load More

Nee. Bij de ontwikkeling van Gloves In A Bottle is steeds het uitgangspunt geweest om een product te ontwikkelen waarvan de samenstelling vrij zou zijn van dit soort schadelijke stoffen. Anti-bacteriële stoffen kunnen immers irritaties veroorzaken bij personen met een gevoelige huid. In de gezondheidszorg – een belangrijke groep van gebruikers van Gloves In A Bottle – is het niettemin noodzakelijk om zeer frequent de handen te wassen met anti-bacteriële zeepproducten. Gloves In a Bottle kan beschermen tegen de uitdrogende en irriterende effecten van de anti- bacteriële bestanddelen. 

Load More

Nee, Gloves In A Bottle hecht zich vast aan de buitenste huidcellen en wordt zo één geheel met de huid. Eenmaal aangebracht verdwijnt het op den duur vanzelf via het exfoliëren van de huid. Dit is een constant natuurlijk proces, waarbij het lichaam oude, beschadigde en vervuilde huidcellen afstoot en deze vervangt door nieuwe, jonge cellen. Dit natuurlijke proces wordt door Gloves In A Bottle niet beïnvloed.

Load More

Nee. De originele Gloves In A Bottle met de blauwe dop bevat geen bescherming tegen (zonne)straling, in welke vorm dan ook. De laatste tijd merkten wij echter dat er steeds meer vraag kwam naar een versie met zonnebescherming. Daarom is er sinds kort  Gloves In A Bottle SPF 15  waar wel UV blokkers inzitten. Deze zonnebrand is niet vet, trekt snel in en is erg geschikt voor op uw gezicht. 

Load More

Ja. Gloves In A Bottle aanbrengen op een droge schone huid. Gloves In A Bottle beschermt de huid tegen het materiaal waarvan de handschoen is gemaakt. Veelal vezelige stoffen, die ook nog eens chemisch zijn samengesteld en/of behandeld en vaak verantwoordelijk zijn voor uitdroging van de huid.

Load More

Gloves In A Bottle bevat geen stoffen waarvan bekend is dat zij irritaties kunnen veroorzaken, geurstoffen inbegrepen. Immers Gloves In A Bottle werd juist ontwikkeld om de huid te beschermen tegen de schadelijke werking van dit type stoffen.

Load More

Wat leuk dat u interesse heeft om tot de Gloves In A Bottle familie toe te treden.

Stuur ons een mailtje via info@glovesinabottle.nl of contact ons via het contactformulier

Bellen kan uiteraard ook, tijdens kantooruren op 076-889 3761

Load More