Gloves In A Bottle

+31 (0) 76 889 3761

Gloves in a bottle + SPF 15

Processierups, bescherming en verlichting

Beschermt tegen brandhaartjes en vermindert de jeuk

Eikenprocessierups

Vanaf eind mei tot ver in juli zijn er in de eikenbomen processierupsen te vinden. De huid van de eikenprocessierups bevat honderdduizenden hele kleine pijlvormige brandhaartjes te vinden. Contact met deze haartjes kan klachten veroorzaken zoals, een jeukende huid, irritaties aan de ogen en luchtwegen en huiduitslag.

Gloves In A Bottle helpt

Gloves In A Bottle SPF 15 vormt een beschermlaagje dat voorkomt dat brandhaartjes in contact kunnen komen met de huid. Hierdoor wordt irritatie en jeuk voorkomen. Mocht u al wel last hebben van de jeuk dan vermindert de aanwezige Aloë Vera de jeuk 4-6 uur lang. De SPF 15 zorgt ervoor dat de (geïrriteerde)huid beschermt is tegen de zon. Ideaal bij allerlei outdoor activiteiten zoals, fietsen wandelen, golfen, etc.

Waar komt die naam vandaan?

's Nachts gaan de rupsen massaal in processie opzoek naar malse eikenblaadjes om op te peuzelen. Vandaar de naam eikenprocessierups. Na twee maanden goed eten ontpoppen de processierupsen zich  eind juli tot nachtvlinders. 

De ideale bescherming onder alle omstandigheden

Gloves In A Bottle SPF 15 is de ideale huidbeschermer onder alle omstandigheden. Als huidbeschermer bij een lange fietstocht, tot een beschermende gezichtslotion voor onder uw makeup. GIAB biedt uw huid de bescherming die ze nodig heeft. 

In het dagelijks leven

Bij de processierups

Vragen? Wij helpen u graag.