Korte reviews van GIAB gebruikers

Hieronder staan enkele ingezonden berichten van Gloves in a Bottle gebruikers over hun ervaringen met Gloves In A Bottle. 

Wij zijn altijd erg benieuwd naar uw ervaringen. Wilt u uw ervaringen met onze producten met ons delen 😀? Stuur dan een berichtje via het contact formulier of laat een berichtje achter op onze Facebookpagina.

Werkt goed

Ik heb al 4 jaar last van eczeem als het niet langer is en heb al meerdere keren hopeloos bij de dokter gezeten die mij niet hielp. Uiteindelijk een middeltje uitgeschreven gekregen voor kloven in mijn handen die helemaal kapot waren wat bij de apotheek bleek niet op kloven gesmeerd te mogen worden. De apotheek adviseerde mij dit en de volgende dag kon ik Mn vingers na 4 jaar EINDELIJK eens buigen en herkende ik mijn handen weer als mijn handen. Absolute aanrader!!! En je kan het als bodylotion gebruiken wat het ook zeer goed doet.

Marit19942 | Purmerend | 2 juni 2019

Zeer tevreden, blijf het gebruiken

Pas een flesje gekocht voor mij en mijn collega's. De reacties waren ook positief : het ruikt lekker, dringt goed in, mijn handen zien er al beter Uit , waar kan ik dat kopen . En ook oeps ik heb teveel genomen 😂. Voor mezelf : mijn huid is minder rood, minder barstjes. Lijkt of de huid van mijn handen ook dikker geworden is. Het heeft jammer genoeg veel te verduren gekregen, ik ben ziek geworden (covid 19) waardoor ik thuis nog meer dan voorheen mijn handen waste en ontsmette . Om mijn huisgenoten te beschermen . De zeep vindt ik trouwens ook heel leuk en goed in gebruik je hebt er ook niet veel van nodig . Zeer tevreden en ik zal het blijven gebruiken .

 Anne van der Linden | België | 8 juni 2020

Wonder crème!

Ik heb al jaren droge, vuurrode handen met kenen, erg pijnlijk en onsierlijk. Ik was vaak mijn handen en had tot deze crème al alles maar dan ook echt alles geprobeerd. Crèmes van drogist, apotheek, huisarts en huismiddeltjes. Ik smeer deze crème nu anderhalve week en ken mijn handen niet meer terug! Ik smeer wel vaker dan om de 4 uur maar ik hoop dat ik over een paar weken wel om de 4 uur kan gaan smeren zodra mijn handen helemaal genezen zijn. Ik ben dik tevreden, trekt snel in, bijna geurloos en doet echt wat het beloofd!

Sammie00 | ROERMOND | 11 mei 2019

Van droog naar soepel

Ooit eens begonnen met die product via de Apotheek in Hilversum. Mijn scheenbenen zijn altijd zo droog dat ze gewoon spiegelen. Met Gloves in a Bottle heb ik daar een heel stuk minder last van. Ik smeer het dagelijks op de beentjes en ik merk daardoor ook dat ik minder schaafwondjes heb. Die helen dus ook slecht vanwege de droge huid. Ook voor op het kale bolletje is het een uitkomst 🙂

 Stefandb | Hilversum | 18 januari 2020

De beste bodylotion

Wij gebruiken Gloves In A Bottle al heel lang. In het verleden veel andere cremes gebruikt maar helaas altijd matige resultaten. Gloves In A Bottle is in alle opzichten een fijn product, het heeft geen overheersende geur, is niet te dik en smeert daarom lekker en het resultaat is goed, het geeft een zachte soepele huid. En het is een echte body creme, ik gebruik het voor handen, armen, gezicht en voeten. Wat ons betreft een aanrader.

DukeDirk | Alphen aan den Rijn | 26 maart 2020

Lekker spul

Door m'n werk zit ik vaak in water en zeep met mn handen (zorg) en heb daardoor snel ruwe, beschadigde, uitgedroogde handen. Dit product hoef ik maar een keer of 2 aan te brengen (per ochtend) om dit te voorkomen. Het trekt snel in en is geurloos (voor mn werk niet onbelangrijk). Aanrader dus!

IngeMan | Almere | 12 september 2019

Career saver

The GIAB has proven to be a career saver for me! I gave an intense swimming course over the first 2 weeks of our Summer vacation and was in the pool for up to 6 hours a day. Astoundingly my hands and feet are in perfect condition. 

 Erika | Gattikon, Zwitserland | 7 augustus 2020

Goed product

Dit is echt een goed product, ik heb al een tijdje last van eczeem op mijn handen. En nu sinds de coronacrisis moet ik heel vaak mijn handen wassen. Dat is heel irriterend voor mijn handen. Sinds ik dit product heb heb ik nergens last van en mijn handen krijgen nu rust.

 PrewienG | Rotterdam | 7 april 2020

Reviews

Bakker

Ook wij waren weer op de hhb en hebben voor de tweede keer een flesje gekocht. Mijn man is bakker en had heel veel last van kloven en kapotte handen Door de wisselende temperaturen waarin hij werkt. Maar sinds het gebruik van deze super handcreme heeft hij er nog nauwelijks last van Super!!!

Annies

Eczeem

Ik heb al 4 jaar last van eczeem als het niet langer is en heb al meerdere keren hopeloos bij de dokter gezeten die mij niet hielp. Uiteindelijk een middeltje uitgeschreven gekregen voor kloven in mijn handen die helemaal kapot waren wat bij de apotheek bleek niet op kloven gesmeerd te mogen worden.
De apotheek adviseerde mij dit en de volgende dag kon ik Mn vingers na 4 jaar EINDELIJK eens buigen en herkende ik mijn handen weer als mijn handen.
Absolute aanrader!!! En je kan het als bodylotion gebruiken wat het ook zeer goed doet.

Marit

Droge winter huid

Door mijn kantoor werk (droge lucht) en uit gebrek aan een vaatwasser zijn mijn handen steeds droog en ruw. In de koude winter dagen wordt dat nog erger. Een jaar geleden heb ik toevallig “gloves in a bottle” in de apotheek ontdekt en gekocht. Sinds dien staat een er flesje daarvan op mijn bureau en droge handen horen bij de verleden tijd. Ben er erg blij mee. Is een goede uitvinding.

Gisela

Psoriasis

Ik heb al meer dan 50 jaar psoriasis aan handpalmen en voetzolen.
Deze aandoening is zeer moeilijk te behandelen.
Maar na het gebruik van gloves in a bottlecreme over mijn medicinale zalf, heb ik een verbluffend resultaat. Voor het eerst zijn mijn handen en voeten dicht, ontstaan er geen scheurtjes en uitdroging meer.
Fantastisch.
Ik ben er erg blij mee.
Suzan