Gloves in a bottle

Korte reviews van klanten

Hieronder staan enkele ingezonden berichten van Gloves in a Bottle gebruikers over hun ervaringen met Gloves In A Bottle. 

Wij zijn altijd erg benieuwd naar uw ervaringen. Wilt u uw ervaringen met onze producten met ons delen 😀? Stuur dan een berichtje via het contact formulier of laat een berichtje achter op onze Facebookpagina.

Reviews

Bakker

Ook wij waren weer op de hhb en hebben voor de tweede keer een flesje gekocht. Mijn man is bakker en had heel veel last van kloven en kapotte handen Door de wisselende temperaturen waarin hij werkt. Maar sinds het gebruik van deze super handcreme heeft hij er nog nauwelijks last van Super!!!

Annies

Eczeem

Ik heb al 4 jaar last van eczeem als het niet langer is en heb al meerdere keren hopeloos bij de dokter gezeten die mij niet hielp. Uiteindelijk een middeltje uitgeschreven gekregen voor kloven in mijn handen die helemaal kapot waren wat bij de apotheek bleek niet op kloven gesmeerd te mogen worden.
De apotheek adviseerde mij dit en de volgende dag kon ik Mn vingers na 4 jaar EINDELIJK eens buigen en herkende ik mijn handen weer als mijn handen.
Absolute aanrader!!! En je kan het als bodylotion gebruiken wat het ook zeer goed doet.

Marit

Wonder crème!

Ik heb al jaren droge, vuurrode handen met kenen, erg pijnlijk en onsierlijk. Ik was vaak mijn handen en had tot deze crème al alles maar dan ook echt alles geprobeerd. Crèmes van drogist, apotheek, huisarts en huismiddeltjes. Ik smeer deze crème nu anderhalve week en ken mijn handen niet meer terug! Ik smeer wel vaker dan om de 4 uur maar ik hoop dat ik over een paar weken wel om de 4 uur kan gaan smeren zodra mijn handen helemaal genezen zijn. Ik ben dik tevreden, trekt snel in, bijna geurloos en doet echt wat het beloofd!

Sammie

Psoriasis

Ik heb al meer dan 50 jaar psoriasis aan handpalmen en voetzolen.
Deze aandoening is zeer moeilijk te behandelen.
Maar na het gebruik van gloves in a bottlecreme over mijn medicinale zalf, heb ik een verbluffend resultaat. Voor het eerst zijn mijn handen en voeten dicht, ontstaan er geen scheurtjes en uitdroging meer.
Fantastisch.
Ik ben er erg blij mee.
Suzan

 

Droge winter huid

Door mijn kantoor werk (droge lucht) en uit gebrek aan een vaatwasser zijn mijn handen steeds droog en ruw. In de koude winter dagen wordt dat nog erger. Een jaar geleden heb ik toevallig “gloves in a bottle” in de apotheek ontdekt en gekocht. Sinds dien staat een er flesje daarvan op mijn bureau en droge handen horen bij de verleden tijd. Ben er erg blij mee. Is een goede uitvinding.

Gisela