Gloves In A Bottle

+31 (0) 76 889 3761

Korte reviews van GIAB gebruikers

Hieronder vindt u enkele ingezonden reviews van Gloves In A Bottle gebruikers. De review schrijvers zijn bij ons bekend en niet bewerkt. 

Wij zijn altijd erg benieuwd naar de ervaringen van GIAB gebruikers. Wilt u ook uw ervaringen met ons delen? Vul dan eenvoudig ons reviewformulier in. Dankuwel!

Geweldig voor het hele lichaam

Werkt echt goed! Onze dochter heeft een erg droge huid en smeert zich nu in met deze lotion voordat ze in het zwembad gaat. Haar huid is daardoor na afloop veel minder droog! Echt een aanrader dus voor het hele lijf als je snel last hebt van uitdrogen.

MartineMertens | Kampen | 10 juli 2022

 

Zeer tevreden, blijf het gebruiken

Pas een flesje gekocht voor mij en mijn collega's. De reacties waren ook positief : het ruikt lekker, dringt goed in, mijn handen zien er al beter Uit , waar kan ik dat kopen . En ook oeps ik heb teveel genomen 😂. Voor mezelf : mijn huid is minder rood, minder barstjes. Lijkt of de huid van mijn handen ook dikker geworden is. Het heeft jammer genoeg veel te verduren gekregen, ik ben ziek geworden (covid 19) waardoor ik thuis nog meer dan voorheen mijn handen waste en ontsmette . Om mijn huisgenoten te beschermen . De zeep vindt ik trouwens ook heel leuk en goed in gebruik je hebt er ook niet veel van nodig . Zeer tevreden en ik zal het blijven gebruiken .

 Anne van der Linden | België | 8 juni 2020

Goed herstellend

ik werk in de huishouding. ik kan niet tegen latex handschoentjes en gebruik nu glove in a bottle, als je na het insmeren je handen in een sopje doet voel je wel degelijk dat er een soort laagje op zit en dus je handen beschermt. heb het een week geprobeerd en mijn handen waren al hersteld.

Kimmytune | MIERLO | 26 november 2022

Van droog naar soepel

Ooit eens begonnen met die product via de Apotheek in Hilversum. Mijn scheenbenen zijn altijd zo droog dat ze gewoon spiegelen. Met Gloves in a Bottle heb ik daar een heel stuk minder last van. Ik smeer het dagelijks op de beentjes en ik merk daardoor ook dat ik minder schaafwondjes heb. Die helen dus ook slecht vanwege de droge huid. Ook voor op het kale bolletje is het een uitkomst 🙂

 Stefandb | Hilversum | 18 januari 2020

De beste bodylotion

Wij gebruiken Gloves In A Bottle al heel lang. In het verleden veel andere cremes gebruikt maar helaas altijd matige resultaten. Gloves In A Bottle is in alle opzichten een fijn product, het heeft geen overheersende geur, is niet te dik en smeert daarom lekker en het resultaat is goed, het geeft een zachte soepele huid. En het is een echte body creme, ik gebruik het voor handen, armen, gezicht en voeten. Wat ons betreft een aanrader.

DukeDirk | Alphen aan den Rijn | 26 maart 2020

Lekker spul

Door m'n werk zit ik vaak in water en zeep met mn handen (zorg) en heb daardoor snel ruwe, beschadigde, uitgedroogde handen. Dit product hoef ik maar een keer of 2 aan te brengen (per ochtend) om dit te voorkomen. Het trekt snel in en is geurloos (voor mn werk niet onbelangrijk). Aanrader dus!

IngeMan | Almere | 12 september 2019

Career saver

The GIAB has proven to be a career saver for me! I gave an intense swimming course over the first 2 weeks of our Summer vacation and was in the pool for up to 6 hours a day. Astoundingly my hands and feet are in perfect condition. 

 Erika | Gattikon, Zwitserland | 7 augustus 2020

Zeer goede bodylotion.

Deze bodylotion is verzachtend, verzorgend en zeer geschikt voor mensen met gevoelige huid. Kun je het beste elke dag na het douchen aanbrengen. Heel tevreden en aanrader.

Ehsan | 9 januari 2023

Kloven handen

Reeds eerder ook al een flacon gebruikt en inderdaad een prima bescherming vooral in wintermaanden veel last van koofjes aan vingertoppen. Het gebruik van een pompje, gewoon 3 x daags even in de keuken gebruiken en de handen zijn vrij snel weer goed bruikbaar, geen vettigheid. In coronatijd met veel handen wassen ook mooie extra bescherming.

CareldeParel | Houten | 11 april 2021

Reviews

Bakker

Ook wij waren weer op de hhb en hebben voor de tweede keer een flesje gekocht. Mijn man is bakker en had heel veel last van kloven en kapotte handen Door de wisselende temperaturen waarin hij werkt. Maar sinds het gebruik van deze super handcreme heeft hij er nog nauwelijks last van Super!!!

Annies

Droge winter huid

Door mijn kantoor werk (droge lucht) en uit gebrek aan een vaatwasser zijn mijn handen steeds droog en ruw. In de koude winter dagen wordt dat nog erger. Een jaar geleden heb ik toevallig “gloves in a bottle” in de apotheek ontdekt en gekocht. Sinds dien staat een er flesje daarvan op mijn bureau en droge handen horen bij de verleden tijd. Ben er erg blij mee. Is een goede uitvinding.

Gisela

Vragen? Wij helpen u graag.