Gloves In A Bottle

+31 (0) 76 889 3761

Ervaringen

[masterslider id=”12″]

Hieronder staan enkele ingezonden berichten van Gloves in a Bottle gebruikers over hun ervaringen met Gloves In A Bottle. 

Wij zijn altijd erg benieuwd naar uw ervaringen. Wilt u uw ervaringen met onze producten met ons delen 😀? Stuur ons dan een berichtje via het contact formulier of laat een berichtje achter op onze Facebookpagina.

Ook wij waren weer op de hhb en hebben voor de tweede keer een flesje gekocht. Mijn man is bakker en had heel veel last van kloven en kapotte handen Door de wisselende temperaturen waarin hij werkt. Maar sinds het gebruik van deze super handcreme heeft hij er nog nauwelijks last van Super!!! 

Annies

Door mijn kantoor werk (droge lucht) en uit gebrek aan een vaatwasser zijn mijn handen steeds droog en ruw. In de koude winter dagen wordt dat nog erger. Een jaar geleden heb ik toevallig “gloves in a bottle” in de apotheek ontdekt en gekocht. Sinds dien staat een er flesje daarvan op mijn bureau en droge handen horen bij de verleden tijd. Ben er erg blij mee. Is een goede uitvinding.

Gisela

Sinds enige tijd gebruiken wij gloves in a bottle. Wij vinden dit een super product. Marianne werkt in de zorg en moet heel vaak de handen desinfecteren. Dat droogt de handen uit en met gloves in a bottle voelen de handen direct weer soepel aan. Dat gevoel is niet na een paar minuten weer verdwenen, maar blijft meerdere uren. Ook de hand wash “apo soap”bevalt prima. Er is maar weinig van nodig en geeft een weldadig en schoon gevoel. 

John

Ik heb al meer dan 50 jaar psoriasis aan handpalmen en voetzolen.
Deze aandoening is zeer moeilijk te behandelen.
Maar na het gebruik van gloves in a bottlecreme over mijn medicinale zalf, heb ik een verbluffend resultaat. Voor het eerst zijn mijn handen en voeten dicht, ontstaan er geen scheurtjes en uitdroging meer.
Fantastisch.
Ik ben er erg blij mee.
Suzan
Vragen? Wij helpen u graag.