Gloves In A Bottle beschermt, hydrateert en herstelt de huid.

Gloves in a Bottle is een lotion die absoluut niet vet is. De lotion gaat een verbinding aan met de dode huidcellen en vormt zo een laagje. Dit laagje helpt om onder de meest moeilijke omstandigheden de vochthuishouding in tact te houden. Het zorgt ervoor dat vocht en huideigen vetten in de huid blijven zitten. Tegelijkertijd beschermt Gloves In A Bottle tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.

Voor en Na Gloves In A Bottle

Wast niet af!

De lotion wast niet af! Ook niet met ontsmettingsalcohol. In plaats daarvan schilfert hij op natuurlijk wijze af samen met de dode huidcellen. Hierdoor biedt Gloves In A Bottle tot 4 uur lang bescherming. Doordat  het beschermende laagje het vocht insluit kan de droge en beschadigde huid zich op een natuurlijke en zeer snelle wijze herstellen! De lotion helpt de problemen bij eczeem en psoriasis te verzachten. Het  wordt daarom ook in de  diabetische zorg gebruikt. Daarnaast voorkomt hij blaarvorming bij chemotherapiepatiënten.

Bescherming bij

De beschermende eigenschap voorkomt huidallergieën, dermatitis en huidirritaties. Gloves In A Bottle wordt in heel wat industrieën gebruikt om de huid te beschermen – tegen de voortdurende blootstelling aan water, ontsmettingsmiddelen, schoonmaak producten, oplosmiddelen, verf en verdunners. Maar ook om de huid na het werk sneller te kunnen  reinigen, omdat verf, olie en vuil gemakkelijker kunnen worden afgewassen.

Ingrediënten

Aqua, Dimethicone, Stearic Acid, Glycerin, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Stearyl Alcohol, Triethanolamine, Xanthan Gum, Hydroxypropyl, Methylcellulose, VP/Eicosene