Gloves in a bottle

Het watervaste beschermlaagje

Beschermt, hydrateert en herstelt de huid

Gloves In A Bottle beschermt, hydrateert en herstelt de huid.

Gloves in a Bottle is een shielding lotion die absoluut niet vet is. De lotion gaat een verbinding aan met de dode huidcellen en vormt zo een laagje. Dit laagje helpt om onder de meest moeilijke omstandigheden de vochthuishouding in tact te houden. Het zorgt ervoor dat vocht en huideigen vetten in de huid blijven zitten. Tegelijkertijd beschermt Gloves In A Bottle tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.

Wast niet af!

De lotion wast niet af! Ook niet met ontsmettingsalcohol. In plaats daarvan schilfert hij op natuurlijk wijze af samen met de dode huidcellen. Hierdoor biedt Gloves In A Bottle tot 4 uur lang bescherming. Doordat  het beschermende laagje het vocht insluit kan de droge en beschadigde huid zich op een natuurlijke en zeer snelle wijze herstellen! De lotion helpt de problemen bij eczeem en psoriasis te verzachten. Het  wordt daarom ook in de  diabetische zorg gebruikt. 

Voor en Na Gloves In A Bottle

Hoe te gebruiken?

Gloves In A Bottle brengt u aan op een droge schone huid. Na circa 4 uur is het beschermde laagje weer verdwenen doordat laagje samen met de huid waaraan het gehecht is exfolieert. Breng daarom Gloves In A Bottle na circa 4 uur weer opnieuw aan. Een druppel is al voldoende voor op de handen. Alles wat u teveel aanbrengt kan niet goed hechten aan uw huid en zal daardoor bij het handen wassen meteen weer verdwijnen. 

Een druppel is voldoende

Geschikt voor het hele lichaam

Gloves In A Bottle is geschikt voor het hele lichaam en dus niet alleen voor de handen. Heeft u bijvoorbeeld last van droge plekjes in u gezicht of op de ellebogen, gebruik dan ook Gloves In A Bottle. Vermijd wel altijd contact met de ogen. 

Bescherming bij

De beschermende eigenschap voorkomt huidallergieën, dermatitis en huidirritaties. Gloves In A Bottle wordt in heel wat industrieën gebruikt om de huid te beschermen – tegen de voortdurende blootstelling aan water, ontsmettingsmiddelen, schoonmaak producten, oplosmiddelen, verf en verdunners. Maar ook om de huid na het werk sneller te kunnen  reinigen, omdat verf, olie en vuil gemakkelijker kunnen worden afgewassen.

Ingrediënten

Aqua, Dimethicone, Stearic Acid, Glycerin, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Stearyl Alcohol, Triethanolamine, Xanthan Gum, Hydroxypropyl, Methylcellulose, VP/Eicosene