Gloves In A Bottle

+31 (0) 76 889 3761

Gloves in a bottle 

De ultieme test!
Breda -> Parijs 392 km

Redden we het zonder schuurplekken?

Het begon met een gek plan

Even voorstellen, wij Margot (24) en Willem (27) houden wel van een sportieve uitdaging. Bij het avondeten ergens in juni opperde Margot dan ook gekscherend om van Breda naar Parijs te fietsen met als eindbestemming de Arc de Triomphe. Ik (Willem) vond dat nogal een idioot plan. We hadden beide namelijk nog nooit verder gefietst dan 180 km op een dag, dus hoezo ‘denk je dan ineens ruim 390 km te kunnen fietsen op een dag?’. En hoe denk je dat te gaan overleven zonder schuurplekken op ons zitvlak, bovenbenen, lies en enorme zadelpijn? Voor die schuurplekken had Margot in ieder geval wel dé oplossing met Gloves In A Bottle + SPF 15 als antischuurmiddel dacht ze. En de rest moest ook wel lukken met genoeg doorzettingsvermogen en de finish onder de Arc de Triomphe in het vooruitzicht.  

antischuurlotion Gloves In A Bottle

Hoe helpt GIAB + SPF15?

Gloves In A Bottle SPF 15 is eigenlijk de luxere uitvoering van de standaard Gloves In A Bottle maar dan met zonnebeschermingsfactor en Aloë Vera, maar met de zelfde werking. Gloves In A Bottle vormt samen met de dode huid cellen een beschermlaagje een soort tweede huid. Deze tweede GIAB huid is glad en vermindert zo de weerstand tussen bijvoorbeeld je broek of hartslagband en de huid. Hierdoor zou de wrijving dus vermindert moeten worden en schuurplekken voorkomen. Gloves In A Botte SPF15 zou dus moeten werken als een antischuurmiddel. Voor een optimale werking moet GIAB om de 4-6 uur worden aangebracht. 

C'est possible

Op woensdag ochtend 15 juli ging om 4.30 uur ging de wekker. Nog even goed ontbijten en de schuurgevoelige plekken insmeren met GIAB, om vervolgens om 5.15 uur op de fiets te springen voor de bijna 400 km lange tocht. Na hele mooie lange tocht met iets meer heuvels dan gedacht kwamen we op donderdag 16 juli om 1.00 uur moe maar voldaan aan op de Champs-Elysées. Missie volbracht! 

JA GIAB SPF 15 werkt!

Na een tocht van ruim 20 uur waarvan 15 uur in het zadel waren we beide erg enthousiast over GIAB SPF 15. Beide hadden we totaal geen last van schuurplekken op ons zitvlak, op de liezen of bovenbenen. Ook was de beschermingsfactor van 15 ruim voldoende om te voorkomen dat je verbrandt op de fiets. Erg handig deze twee in één werking. GIAB SPF 15 is dus uitstekend geschikt ter voorkoming van schuurplekken. Mocht je echter langer dan van 15 uur gaan fietsen, dan bieden wij geen garanties, maar dat was je toch niet van plan hopen we voor je 😉

Onze score

Vragen? Wij helpen u graag.