[masterslider id=”13″]

Het is weer winter, buiten is het koud en donker en binnen zet je de verwarming weer een standje hoger. Allemaal hebben we in deze periode van het jaar wel eens last van een zogenaamde winterhuid met droge en schrale plekken, winterkloven en ingescheurde nagelriemen. Gloves In A Bottle voorkomt uitdroging van de huid en zorgt ervoor dat de huid in optimale conditie blijft.

Waarom juist in de wintermaanden last van een droge huid?

Tijdens de wintermaanden wanneer het koud is buiten stoken we in huis de verwarming flink op. Hierdoor daalt de luchtvochtigheid in huis soms wel tot onder de 30%, terwijl de ideale luchtvochtigheid tussen de 50 en 60% ligt. Deze lage luchtvochtigheid zorgt ervoor dat er veel vocht wordt onttrokken aan de huid. Gloves In A Bottle voorkomt dit.

Daarnaast komt bij koud winterweer de wind vaak over land uit het oosten. Deze lucht is relatief droog en droogt daardoor je handen en gezicht erg snel uit. Gevolg een droge huid, droge lippen, ingescheurde nagelriemen, winterkloofjes etc. Fiets je iedere dag naar je werk dan gaat deze uitdroging door de fietswind nog eens stuk sneller.

Hoe helpt Gloves In A Bottle?

Gloves In A Bottle vormt een beschermend laagje welke zich hecht aan de huid. Dit laagje zorgt ervoor dat de droge lucht geen vocht kan onttrekken aan de huid. Door de hydraterende werking zorgt GIAB er ook voor dat de droge huid meteen een stuk beter aanvoelt.

 

Gloves In A Bottle 240 ml met pomp