Gloves In A Bottle

mei 19, 2016

Gloves In A Bottle is een beschermende lotion voor hele lichaam: body, face and hands.

De lotion gaat een verbinding aan met de dode huidcellen en vormt zo een laagje. Dit laagje helpt om onder de meest moeilijke omstandigheden de vochthuishouding in tact te houden. Het zorgt ervoor dat vocht, oliën en limpieden door de huid worden vastgehouden. Tegelijkertijd beschermt Gloves In A Bottle tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.

De lotion wast niet af! Ook niet met ontsmettingsalcohol. In plaats daarvan schilfert hij op natuurlijk wijze af samen met de dode huidcellen. Hierdoor blijft de verzorging en bescherming urenlang in tact. Doordat  het beschermende laagje het vocht insluit kan de droge en beschadigde huid zich op een natuurlijke en zeer doeltreffende wijze herstellen! De lotion helpt de problemen bij eczeem en psoriasis te verzachten. Het  wordt daarom ook in de  diabetische zorg gebruikt. Voorts voorkomt hij blaarvorming bij chemotherapiepatiënten.

De beschermende eigenschap voorkomt huidallergieën, dermatitis en huidirritaties, en zorgt voor weerstand tegen giftige planten en struiken. Gloves In A Bottle wordt in heel wat industrieën gebruikt om de huid te beschermen – tegen de voortdurende blootstelling aan water, ontsmettingsmiddelen, schoonmaak producten, oplosmiddelen, verf en verdunners, of gewoon om de huid na het werk sneller te kunnen  reinigen, omdat verf, olie en vuil gemakkelijker kunnen worden afgewassen.

  Gloves In A Bottle 240 mlGloves In A Bottle 60 ml